Wij gaan uit van uw persoonlijke wensen

Wij werken vanaf uw eerste bezoek tot het moment dat uw prothese geplaatst wordt zelfstandig aan uw prothese, waarbij we rekening houden met uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Onze tandprothetische praktijk in Steenwijk is hét betrouwbare adres voor een natuurgetrouwe gebitsprothese. Binnen onze praktijk streven we ernaar de volledige zorg op het gebied van gebitsprotheses onder één dak voor u te verzorgen.

Wij zijn er voor u en zullen u in de vertrouwde omgeving van onze moderne praktijk bij de eerste kennismaking direct op uw gemak stellen. Wij zijn ervan doordrongen dat het vervangen van uw natuurlijke gebit door een prothese een ingrijpende gebeurtenis voor u is en veel vragen en onzekerheden bij u zullen oproepen. Daarom nemen we ruimschoots de tijd tijdens het intakegesprek met u.

Het praktijkteam

Wij staan voor u klaar

Tandprotheticus Hugo van Waardhuizen gaat - hierbij gebruik makend van geavanceerde, digitale tandtechnische apparatuur - voor de hoogste kwaliteit bij het vervaardigen van de gebitsprotheses, waardoor bij ieder afgeleverd kunstgebit steeds weer sprake is van een natuurlijke uitstraling.

De tandarts/implantoloog van de Nederlandse Kliniek voor Orale Implantologie (NKOI) zorgt, als externe professional, voor een specifieke deskundigheid, waardoor ook het totale behandeltraject voor klanten die een kunstgebit op implantaten wensen geheel in de vertrouwde omgeving van onze eigen praktijk in Steenwijk kan plaatsvinden.

Ook in geval van nood
kunt u bij ons terecht

Naast het aanmeten en vervaardigen van kunstgebitten, gedeeltelijke protheses en klikgebitten, kunt u in geval van nood eveneens bij ons terecht voor professionele spoedreparaties en pijnklachten, die vaak door ons afgehandeld of verholpen kunnen worden terwijl u wacht.

En … natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze tandprothetische praktijk wanneer u zich vrijblijvend wilt oriënteren aangaande een eventuele aanschaf van een gebitsprothese.

Pijnklachten of een
spoedreparatie nodig?

Wij staan voor u klaar

Bel  0521 - 52 22 36

Vrijblijvend en gratis advies

Wilt u een nieuwe gebitsprothese of heeft u problemen met uw huidige kunstgebit?
Bel  0521 - 52 22 36

Neem contact met ons op of kom vrijblijvend langs in onze praktijk. Wij staan 5 dagen per week voor u klaar.